Domotica

Domotica is huisautomatisering en valt onder huiselijke electronica. Het omvat zowel informatica, telematica sl ook robotica. Domotica heeft tot doel de kwaliteit van wonen en leven te verbeteren.

Onze domotica-producten integreren techniek en bediening in uw woning. Daarbij is het ook mogelijk deze bediening van buitenaf naar de woning uit te voeren, hetzij door uzelf als geautomatiseerd. We zijn experts in domotica, omdat we industriƫle bedrijfsautomatisering zijn gaan toepassen op woningen.

Toepassing in uw huis

Domotica in uw huis gaat meestal volledig via uw eigen netwerk (internet-router). Hierdoor wordt het mogelijk via uw pc, uw tablet of uw smartphone verbinding te maken met bijvoorbeeld uw geluidsinstallatie, tv-installatie, verwarming, airconditioning, alarm en meer.

De koppeling met onze camerasystemen opent de weg om op afstand in te grijpen, bijvoorbeeld wanneer u ziet dat in een ruimte het licht niet is uitgeschakeld.

Er zijn ontelbare toepassingen mogelijk, in uw woonkamer, keuken of badkamer, met betrekking tot comfort, veiligheid, klimaatbeheersing of verlichting.

Bekijk ook eens onderstaand filmpje waarin enkele toepassingen van Gira domotica producten op een leuke manier wordt gepresenteerd.

Ontvang persoonlijk advies

& krijg antwoord op al je vragen!

We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing en vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen!