Elektrotechniek

Elektrotechniek is een breed vakgebied.
Ronic biedt een totaaloplossing, van het plaatsen van wandcontactdozen tot het installeren en afstellen van complexe elektrotechnische installaties. Vind de oplossing voor jouw project.

Elektrotechniek wordt vrijwel overal toegepast. Denk bijvoorbeeld aan: woningbouw, utiliteitsbouw, nieuwbouw en bestaande bouw, etc. Ronic denkt in totaaloplossingen. Onze erkende installateurs weten hoe ze veilig met elektriciteit om moeten gaan, zodat de gehele elektronische installatie veilig en betrouwbaar is.

Demotica

Domotica is huisautomatisering en valt onder huiselijke electronica.
Het omvat zowel informatica, telematica sl ook robotica. Domotica heeft tot doel de kwaliteit van wonen en leven te verbeteren.

Onze domotica-producten integreren techniek en bediening in uw woning. Daarbij is het ook mogelijk deze bediening van buitenaf naar de woning uit te voeren, hetzij door uzelf als geautomatiseerd. We zijn experts in domotica, omdat we industriële bedrijfsautomatisering zijn gaan toepassen op woningen.

Verlichting

Heeft u vragen of bent u naar iets op zoek? Neem gerust contact met ons op!

Beveiliging

Beveiliging voor bedrijven en particulieren geeft rust.
Ronic slaat alarm voor u met inbraakbeveiliging, camerasystemen, toegangscontrole en beveiliging bij brand. Combineer de vele mogelijkheden tot een passend beveiligingspakket.

De behoefte aan beveiliging is bij ieder individu en ieder bedrijf verschillend. Daarom biedt Ronic maatwerk. U kunt kiezen uit één of meer systemen, en per soort uit vele soorten verschillende oplossingen.

Data installaties

Een modern bedrijf kan niet meer zonder een betrouwbare data-installatie.
Ronic is gecertificeerd installateur. Snelle informatieoverdracht over betrouwbare verbindingen.

Er zijn vele kwaliteiten in kabels. Bij bekabeling houden we rekening met het dataverkeer dat nodig is (ook in de toekomst!), de afstanden en de soort data die de kabels moeten transporteren.

Bekabeling die via een patchkast loopt (naar outlets toe) moet eenvoudig omgezet kunnen worden. Flexibele systemen die goede informatieoverdracht garanderen.

Laadpalen

Heeft u vragen of bent u naar iets op zoek? Neem gerust contact met ons op!

Zonnepanelen

Moderne zonnepanelen zijn in staat om, zelfs bij bewolkt weer, zonnelicht om te zetten in elektriciteit.
Dit proces heet zon-PV. PV staat hier voor photovoltaïsch (fotovoltaïsch) – ofwel licht (foto) omzetten in elektriciteit (volt).

Bij PV-systemen (zoals zonnepanelen) zetten zonnecellen licht, dat wordt opgevangen, om in elektriciteit. Een enkele zonnecel kan maar weinig elektriciteit produceren. Daarom worden deze zonnecellen aan elkaar gekoppeld. Zo vormen ze fotovoltaische panelen (PV-modules).

Ontvang persoonlijk advies

& krijg antwoord op al je vragen!

We helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing en vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen!